Saaaris

Idag:Jag har wainat i veckor över det här med sommarjobb. Och då menar jag verkligen wainat hövvet av mig. Så som en skänk från ovan ringer en kvinna idag, KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN NÄR VI ÄR LEDIGA, först till hemtelefonen, ingen orkar svara för vi soooooover så tidigt. Sen till min mobil, jag kände inte igen numret och var asirriterad över att nån ringer och väcker mig, svarar med ett gaanska så otrevligt: hallååå? Hon var dock mycket trevligare och när jag märkte att det var om sommarjobb så blev jag genast på bättre humör. Ska gå och prata med henne på torsdag, hoppashoppas! =) Sen har jag solat lite i min nya bikini, hihi. Senare ska vi spela match mot Tidaholm, höhö botten mot toppen. Men man kan aldrig vara för säker ändå.

Helgen då:
Fre: Med mamma, moster och syster i kinnarp. Inandlade ett par skor. Sen till falköping och köpte en liten studenpresent till Martin. Sen somna jag astidigt, hann inte ens äta.
Lör: Upp klockan 6 för att hjälpa till på vår (kik:s) loppmarknad. Det gick att uthärda. Senare åkte jag in och lekte med anna hela dagen. På kvällen såg vi på film med mackan å alec, mysigtmysigt.
Sön: Sov hos anna tills igår. Upp sent sen med buss för att leka med kraftis, brolle å elin. Vi åt pizza å spelade spel, mycket trevligt. Gurra va me också. På kvällen kom Martin och hämtade oss, då åkte vi till gudhem så var jag med honom en stund vilket händer alltför sällan. Men det var bra skit i det stora hela.

Martin är bäst <3 

Peace.
 


Kommentarer
Postat av: Marie

HEJ SARAAAAAA!

Postat av: Duffy aka. Fk. J.

Nehmen.. har du börjat blogga nu med.. fan va IT..
;P

2006-06-05 @ 17:33:18
URL: http://6et.se
Postat av: Marie

Haha, ja det är du fanimej :D

2006-06-05 @ 17:47:07
URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Sara

Jadu Jonasson, det har jag sannerligen :D... De va inte igår förresten!

2006-06-06 @ 12:50:15
URL: http://Saaaris.blogg.se
Postat av: merra

Jag gillar saris :$

2006-06-06 @ 15:36:11
Postat av: Marie

KOM IGEN SARISEN! MER BLOGG!

2006-06-06 @ 17:00:19
URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Sara

Jag gillar merris

2006-06-07 @ 18:54:34
URL: http://Saaaris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback