Varanasi, Indien.

Vår kära guide yash kom på den briljanta iden att vi skulle lotta vilka som skulle få sova i vilka sängar på tåget. Jag och Linn fick sängnunmer bredvid varann och gjorde ett glädjetjut. Vad vi inte visste då var att vi skulle sova två vagnar från resten av gruppen tillsammans med två äldre indiska män. Haha! Guiden sov dock i samma "sal" som oss. Med rädsla för att bli rånade la vi våra feta säckar som huvudkuddar samt kramade det mest värdefulla. Bra ide för att inte bli av med något, dålig ide för nattsömnen. Trots korta kroppar petade fötterna ut en bit från våra överslafar, men vi överlevde och sov ganska många timmar till slut.

Målet nåddes, varanasi. Skabbigt hotell där vi skulle spendera två nätter. Första kvällen blev det en båttur på Ganges, såg tre kroppar kremeras efter solnedgången. 250-300 människor kremeras där per dag! Galet!

Efter middagen denna kväll började min mage bete sig konstigt. Ganska väntat kom sedan första magsjukan. Höll på hela natten och Linn låg med kramp så vi såg inte soluppgången kl5 dagen därpå utan låg däckade i ett kallt fuktigt hotellrum. Kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback